#گوریل

No Posts Yet.

Search گوریل →

Advertisement
2 months ago

Wine, just like art, can outlive us all. People leave us, winemakers do, but their craft remains, just like art, as their legacy for us to enjoy. We should always take a minute to think of all the hard work and time that’s been put into bringing the wine we’re drinking to life. When drinking wine from a maker that isn’t amongst us anymore we should make that minute an even longer one. Thank you so very much Shigi for sharing this unique bottle with me, “the most iconic” wine in your own words. It’s amazing to share such treasures with those who know, those who get it, love it. A wine that surely brought us ‘fuori dal tempo’ for a little while... #🧡 . #radikon #fuoridaltempo #rawwine #invinositis #oslavje

Share 1,084 64
5 months ago

👈 or 👉

Share 659 21
2 months ago

Summer 🏖 is just around the corner, which means warmer weather and sun-kissed skin☀️💋 This is where our toning mists truly shine- providing your skin with hydration, moisture and nourishment all throughout the day 🙌 (📸 by @iamazingy) . CITRUS & CITRINE 🍊💎 She is your girl for a glowing, revitalized and radiant complexion 💫 She is best suited for oily, mature and acne prone skin. Her magic ↓ ➝ aloe vera 🌱 ➝ blood orange 🍊, lemon verbena 🍋, marigold 🌼 and neroli hydrosols 💦 ➝ Hawaiian sea silt 🌊 ➝ sugar cane + sugar maple ➝ citrine 💎 . BOHEMIAN RUBY🌺💎 If you have dry and sensitive skin, she’s your girl! Boho Ruby will gently nurture the skin- providing ample hydration and moisture to your delicate complexion- leaving your sweet skin calm, balanced and nourished 🙌 She is best suited for sensitive, dry and delicate skin types 💫 Her magic ↓ ➝ aloe Vera water 🌱 ➝ rose 🌹, calendula 🌼, lavender and lemon 🍋 verbena hydrosols ➝ Hawaiian sea silt 🌊 ➝ hibiscus 🌺 ➝ rose quartz 💎 . Mist after cleansing, before applying your serums and elixirs 💧, while masking, and whenever you need an instant dose of hydration and zen 💆‍♀️ infused with aloha, fresh from Kaua’i 🌸

Share 880 14
1 year ago

sebuah jurus menghadapi cewek yang baeud, buat yang halal aja yaah...kade kade kade :) #komiklieur #komik #lieur #akibagja #niniiin #marriedlife #halalinajah #puasangomong #puasa #ngomong #jurus #siaki

Share 1,722 43
2 months ago

Today’s my 21st birthday, don’t really have any crazy plans or anything so here’s a super rad picture of @fn_nacho and I smiling at our mistakes. One of my favorite pictures I’ve seen in a while because we didn’t know it was being taken, and you can see the general joy on our faces just looking at/talking about our cars - - - -📸: @faisalshoots @infinite.us - - - - - #miata #turbomiata #topmiata #gripmiata #miatagang #JDMGRAM #stancecoils #workwheels #autokonexion #rev9autosport #miatacrew #miatamerch #boosted #modifiedworld #loweredlifestyle #OMGRoadster #thickmiatas #miatacity #miataclub #mx5 #miatagram #aprperformance #sickspeed #tfworks #carshype #infinitephotography #5xracing

Share 735 31
2 months ago

[H-1] MASUK GRATIS⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪ • • Jangan lupe bawa pasukan yeee Karena akan ada live music performance, mini games dan doorprize menarik. • Sabtu, 26 Mei 2018 • Open Gate 22:00 Kick Off 01:45 • Oval Epiwalk Epicentrum, Kuningan, Jakarta Selatan • • Untuk yang melaksanakan sahur jangan khawatir, karena tenant-tenant disana akan dibuka 🏆 Hasta El Final, Vamos Real 🏆 #jktinfo #uefachampionsleague #ucl #uclfinal #realmadrid #liverpool #realmadridliverpool #olimpiyskiy #rmucl #rmfans #madridista #madridismo #realmadridfans #komunitas #indonesia #madridistaindonesia #roadtokyiv #peñarealmadriddeindonesia #prmi #regional #jakarta #madridistajakarta #mijak #prmijakarta #halamadrid #infojakarta #halamadridynadamas #reyesdeeuropa #hastaelfinal #vamosreal

Share 369 36
Share 405 0
1 month ago

One diverse handful, the omeme is gone now but I think the new flipper will be even cooler 😎 . . . . #balisong #ryworx #butterflyknife #ex10 #roosterfish #highroller #snodyknives #blades #omeme #cleaversong

Share 360 10
9 months ago

Caminos perdidos que llevan a rincones de ensueño... en #CantabriaInfinita. Fotografía tomada con el #ZenFoneZoomS by #Asus @asus_es #Asus_es. Usando un trípode #Vanguard #vanguardworldes @vanguardworldes

Share 16,543 148
2 months ago

Нууу ооочень вкусный твистер #RELAX 😁😁😁 #relaxtwister #Zander #jig #relaxlures #relaxrussia #teamrelax #fishing #жадина #клыкастик #рыбалка #SoulFish

Share 412 3
4 weeks ago

. 🎯 فرض کنید در این اوضاع بی‌آبی و بی‌برقی یکی از همکارانتان مدام بهتان تذکر دهد که با نور کمتری کار کنید و کمتر آب مصرف کنید. بعد از مدتی از طریقی متوجه می‌شوید که او در خانۀ خودش اصلاً به اتلاف انرژی اهمیت نمی‌دهد. طبیعتاً از رفتار مزوّرانۀ همکارتان آزرده‌خاطر می‌شوید. اما یک لحظه منطقی فکر کنید. توصیۀ این همکارِ دورو برای هدر ندادن انرژی که فی‌نفسه توصیۀ بدی نیست پس چرا تا این حد نفرت شما را بر می‌انگیزد؟ . 🔖 ۸۳۰ كلمه ⏰ زمان مطالعه: ۵ دقيقه . 📌 ادامۀ مطلب را در tarjomaan.com بخوانید و یا برای دسترسی آسان‌تر به مطلب روی لینک موجود در قسمت بیو یا استوری کلیک کنید. . #ترجمه #ترجمان #ترجمان_علوم_انسانی #علوم_انسانی #دورویی #دروغگویی

Share 522 3
1 month ago

"Seberapa jauh kamu pergi, aku akan tetap ikut. Karena hatiku sedang singgah di hatimu". ⚋⚋ Follow : @coretanfilms ⚋⚋ #coretanfilms #coretanmusic #coretanquote #suratcintauntukstarla #shortmovie #drmdigital #2017 #virgoun #lastchild #virgoun_ #starla #caitlinhalderman #jefrinichol #lastchildband

Share 3,027 11
8 months ago

6 ALASAN TENTARA ISRAEL GAK BERANI NYERANG INDONESIA --------------------------------- 1. Jalanan macet. ye kali Tank Israel mau nyerang pangkalan TNI, kejebak macet di jalanan. diklaksonin emak-emak, kelar idup loe 2. Mau lewat jalanan kampung ? Indonesia ini iklim tropis dengan curah hujan cukup banyak. tanah kena hujan becek, ambles semua kendaraan lapis baja Israel 3. Israel mau ngambil tanah di mana ? kanan kiri udah penuh sama mini market 4. Tentara Israel itu paranoid kalo dengar suara ledakan. nah di Indonesia kan tahu sendiri, kondangan nyalain petasan, sunatan nyalain petasan, hari raya nyalain petasan, Israel mana tahan 5. Tentara Israel kan beraninya sama anak kecil & ibu-ibu. tau sendiri kan emak-emak Indonesia itu kalo marah keluar dah tuh satu kampung bantuin. lo lawan emak-emak satu aja kelar, gimana lawan sekampung 6. Tentara Israel itu kalo lagi perang gak berani keluar tank, bahkan buat kencing sekalipun. makanya mereka pakai pampers (popok bayi) buat kencing. nah di Indonesia kalo mau beli pampers ngantri dulu di mini market. mending belinya satu, lah kalo seribu tentara, ngantri 3 jam. ngantri di belakang emak-emak, apalagi kalo emak-emaknya punya kartu member mini market, belanjanya buanyak. kapan kelarnya elo, keburu diserang #HidupEmakEmak #MemeIkhwanAkhwat

Share 761 62
See More →